aidoista syistä

Muotoilu

Muotoilussamme hyödynnämme aina ekologisesti kestäviä ratkaisuja, laadusta tinkimättä. Tuotannossa hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan ja ympäristöä ajatellen kierrätys- sekä teollisuuden ylijäämämateriaaleja.

Annamme vanhoille kalusteille uuden elämän entistämällä tai uudelleenmuotoilemalla niitä. Käsissämme syntyy myös uniikkeja mittatilauskalusteita sinun toiveidesi mukaisesti.

Verhoilu

Vanhat kalusteet saattavat olla ulkoisesti rapistuneita ja kuluneita, mutta niihin liittyy monesti myös tunnearvoa, jonka vuoksi niistä ei haluta luopua. Verhoilemalla, kunnostamalla tai uudelleenmuotoilemalla säilytämme vanhan kalusteen tunnearvon ja kaluste saa uuden raikkaan ilmeen. Meiltä saat uudet verhoilut myös klassikkoautoihin, veneisiin ja matkailuautoihin /-vaunuihin.

Verhoilukankaaksi voit valita sinulle mieluisan kankaan useiden eri valmistajien mallistoista tai varastostamme löytyvistä teollisuuden
ylijäämäverhoilukankaista. Vanhojen kalusteiden verhoilu, uusiokäyttö ja kunnostaminen tukevat myös kestävää kehitystä.

 

Entisöinti

Entistämällä, kunnostamalla ja verhoilemalla vanhoja kalusteita tuemme kiertotaloutta, pidennämme kalusteiden elinikää sekä vähennämme samalla jätteen muodostumista. Entisöinnissä huomioimme tämän päivän ympäristösuositukset ja käytämme luonnonmukaisia pintakäsittelyaineita. Korkea laatu ja viimeistely näkyvät kaikissa töissämme.