aidoista syistä

Yhteystiedot

Silee Oy
Kankaanperäntie 2
FIN-40950 Muurame

Avoinna
arkisin klo 8 - 16

katariina@silee.fi
050 588 2666
Y-tunnus: 2931193-7

Verkkolaskuosoite: 003729311937
Operaattoritunnus: 003726044706
Välittäjä: Netbox Finland Oy

Katariina Leskinen
Yrittäjä, huonekalupuuseppä, verhoilija
katariina@silee.fi

Katariinassa yhdistyvät visualisti ja kädentaitaja. Katariina on toiminut yrittäjänä vuodesta 2004 lähtien, jolloin hän suoritti visualistin opinnot. Alkuvuosina yritys toimi visuaalisen markkinoinnin sekä kotien sisustussuunnittelun ja remontoinnin parissa. Tuttua puuhaa Katariinalle ovat mm. messuosastojen, shop-in-shopien ja näyteikkunoiden suunnittelu, rakentaminen ja somistaminen. Koska kalusteet ovat kiinteä osa sisustuksia ja tiloja, veti veri laajentamaan osaamista huonekalupuusepän opintoihin, joiden myötä perustettiin silee Oy vuonna 2018. Kouluttautuminen työn ohessa verhoilijaksi on laajentanut jo valmiiksi monipuolista kädentaitojen osaamispalettia entisestään.

Talvi-ihmiseksi tunnustautuvan Katariinan voi vapaalla löytää
laskettelurinteestä tai metsästä samoilemasta. Matkustelu, kaikenlainen puurakentaminen, sisustaminen ja suurena siisteyden ja järjestyksen ystävänä myös siivoaminen ovat lähellä sydäntä. Kaikkea tätä voi harrastaa myös yhdessä 23- ja 10-vuotiaiden lasten kanssa.

Johanna Kauppinen
Verhoilija
johanna@silee.fi

 Johanna on kädentaitojen moniosaaja, jolla on laaja työkokemus sisustus- ja verhoilutöistä sekä niiden opettamisesta mm. kuntien työpajoilla. Johanna on valmistunut vaatetussuunnittelun koulutusohjelmasta taiteen maisteriksi (2000) sekä verhoilijaksi/sisustajaksi (2012). Johanna on toiminut opettajana myös vaatetusalalla.

Vapaa-ajalla Johanna lataa akkuja ompelemisen, puutöiden ja metsästyksen parissa.