Tilasuunnittelu ja -remontointi

Tilasuunnittelu ja -remontointi

Kaipaako kotisi tai liiketilasi uutta ilmettä?

Suunnittelemme ja toteutamme toimivia, ajattomia ja viihtyisiä kokonaisuuksia sinun tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen. Voit tilata meiltä kokonaisvaltaisen suunnitelman tai voimme keskittyä suunnitelmassa valitsemiisi pienempiin osa-alueisiin.

Olemme käytettävissäsi myös silloin kun sinulla on jo suunnitelma mutta tekijä puuttuu.

On tarpeesi iso tai pieni, ole rohkeasti yhteydessä!

Toimistotila

Uudelleenmuotoillut 60-luvun kalusteet sekä niihin sopiva tapetti antoivat toimistotilalle retrohenkisen ilmeen.

Tapetointi

Tapetoimalla luotiin tilaan asiakkaan toivomaa loft-henkisyyttä.

Apteekista Autokaupaksi

Aikaisemmin tilassa toimi apteekki, jolta jäi tarpeettomaksi melkoinen määrä liiketilakalusteita, joista suunnittelimme ja uudelleenmuotoilimme autokaupan toiveiden ja tarpeiden mukaisia kalusteita. Vastasimme myös liiketilan visuaalisen ilmeen toteutuksesta, jonka suunnitteli jyväskyläläinen Sisustuskärpänen, tilavisualisti Heidi Lehto.

Mäntyportaiden kunnostus

Kellastuneet, kuluneet ja jo vuosia palvelleet mäntyportaat saivat käsittelyssämme uuden raikkaan ilmeen ja palvelevat taas vuosikymmeniä eteenpäin.

Huoneistoremontti

Nuoren naisen ensimmäinen oma koti suunniteltiin ja remontoitiin hänen näköisekseen. Tilaan saatiin avaruutta ja valoisuutta purkamalla olohuoneen ja keittiön välissä sekä eteisessä olleet kaapistot. Vanhat keittiökaapit muokattiin tilaan sopiviksi uusien kodinkoneiden kanssa ja työtaso vaihdettiin uuteen. Eteiseen valmistettiin tilan ja tarpeiden mukainen eteiskaluste. Myös lattia- ja seinäpinnat uusittiin.

Kaipaako kotisi tai tilasi uutta ilmettä?

Ota yhteyttä