Yksilöllisiä kalusteita ja tiloja - ympäristöä ajatellen.

Kalusteet

 

Toiminnassamme tärkeimpiä arvoja ovat ympäristön ja luonnonvarojen säästäminen. Tarjoamme sekä yritys- että yksityisasiakkaillemme yksilöllisiä ja laadukkaita kalusteita sekä samalla mahdollisuuden vastuulliseen kuluttamiseen.

Uudelleenmuotoilu

ANNAMME vanhoille kalusteille uuden elämän valmistamalla niistä korkealaatuisia ja uniikkeja kalusteita monenlaisiin tarpeisiin. Kaikki tuotteemme syntyvät ympäristöä ajatellen kierrätys- sekä teollisuuden ylijäämämateriaaleista. Kaikessa muotoilussamme hyödynnämme aina ekologisesti kestäviä ratkaisuja, laadusta tinkimättä.

Verhoilu

VANHAT kalusteet saattavat olla ulkoisesti rapistuneita ja kuluneita, mutta niihin liittyy monesti myös tunnearvoa, jonka vuoksi niistä ei haluta luopua. Verhoilemalla, kunnostamalla tai uudelleenmuotoilemalla säilytämme vanhan kalusteen tunnearvon ja kaluste saa uuden raikkaan ilmeen. Verhoilukankaina käytämme pääsääntöisesti teollisuudesta ylijääneitä verhoilukankaita, mutta halutessasi voimme tilata sinulle mieluisan kankaan useiden eri valmistajien mallistoista. Vanhojen kalusteiden verhoilu, uusiokäyttäminen ja kunnostaminen tukevat myös kestävää kehitystä.

Kunnostus

KUNNOSTAMALLA ja verhoilemalla vanhoja kalusteita tuemme kiertotaloutta, pidennämme kalusteiden elinikää sekä vähennämme samalla jätteen muodostumista. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaitamme huonekalujen ja muiden kalusteiden kunnostuksessa. Korkea laatu ja viimeistely näkyvät kaikissa töissämme.

Valmistus

VALMISTAMME kaikki tuotteemme Suomessa, asiakkaiden toiveiden mukaan laadukkaita kierrätys- ja teollisuuden ylijäämämateriaaleja hyödyntäen. Kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista valmistettujen tuotteiden hankkiminen on ekologinen vaihtoehto ja tukee kestävää kehitystä. Hyvin suunnitellut, käsityönä kierrätysmateriaaleista valmistetut yksilölliset tuotteet ovat huomattavasti ympäristöystävällisempi valinta kuin teollisesti tuotetut kalusteet.